Welkom bij het Keldonks Journaal

 

Het Keldonks Journaal is al vele jaren aanwezig geweest bij diverse gebeurtenissen in Keldonk.
Evenementen op de basisschool, carnaval, jubilea, kortom gebeurde er iets in Keldonk dan was de kans groot dat de camera’s van het Keldonks Journaal er bij waren.
Dit met doel om een jaarjournaal te maken en dit op een aantal avonden in maart te vertonen in de Oude School in Keldonk.

De beelden verdwenen daarna in het archief en liggen daar nu nog.
Vaak is er een verzoek geweest om eens een avond te organiseren om een oud journaal te vertonen.
Om diversen redenen is dit er nog niet van gekomen en daarom is door het team besloten deze website in het leven te roepen.

Op deze plek kunt u vooralsnog de journaals van een aantal jaren terug kijken, te beginnen met 2012 t/m 2018. 2019 staat er ook maar niet als jaarjournaal).
U kunt de items apart bekijken dus u hoeft niet het hele journaal te kijken.

Na al de mooie avonden die we hebben beleefd met het laten zien van het Keldonks Journaal is er toch het een en ander veranderd.
Doordat de bezoekers aantallen terug liepen en wij ook een aan een andere opzet dachten is besloten om niet meer te wachten met het vertonen van het journaal maar de items van het nieuwe jaar hier ook te plaatsen.
Dit houd in dat de vertoning van het journaal 2016 de laatste was die we deden in gebruikelijke vorm in de Oude School.
Vanaf 2018 vertoonde we in het eerste deel het journaal van het vorig jaar en in het tweede deel een journaal van dertig jaar geleden.
Dit was een geweldig succes en dit kreeg in 2019 een vervolg.

We blijven verslag doen van de gebeurtenissen in Keldonk en brengen het dan naar de website en kunt u kijken op het moment dat het u schikt.
Voorheen was het zo dat een item niet te lang kon duren doordat de “zit” dan te lang was, op de website mogen de items dan ook een langere speelduur hebben wat het item dan ook ten goede komt.

Er zal  nog regelmatig gewerkt worden aan de site dus lukt het niet om de journaals te bekijken probeer het dan later nog eens.

Wij wensen u veel kijk plezier en valt er wat te filmen laat het ons dan zeker weten, wie weet zijn we erbij en ziet u het hier terug.

Ans, Henry, Tiny en Hans
keldonksjournaal@gmail.com